pyssligapia.blogg.se

En blogg fylld av ord och bilder. Om familjen, om jobb och om allt däremellan.

To think outside the box...

Publicerad 2013-04-10 17:38:00 i Kreativitet,

Ja, inte vet jag ju om jag direkt haft "tankarna utanför lådan", men jag har i allafall försökt göra något kreativt med två gamla Nelly-skokartonger. De är iofs ganska snygga i sig självt, men de passar inte riktigt i min hylla. Så jag tog, helt sonika, och klädde kartongerna i tyg. Känns tygerna igen, Kristina? :)
Jag ska piffa till dem lite mer, med band och dylikt, men de ska få torka ordentligt först. Då jag var i sytagen så fixade jag till fållarna på köksgardinerna. De ska upp senare idag eller så blir det i morgon. För jag är faktiskt flexledig i morgon, så skönt! :)
Vi har alltid haft alla platskassar i nedersta lådan i köket, men vid rensningen sist omplacerades lite grejer och plastkassarna hamnade i en tråkig tygkasse i städskåpet. Då symaskinen var framme passade jag på att sy en lite roligare tygpåse för detta ändamål. Tyget hittade jag på Röda Korset för 10:-. Visst blir man glad av det där mönstret?
Johanna har blivit hundvakt åt grannarna. Hunden är en underbart go fransk bulldog vid namn Ove! Vi tycker att han ser ut som en liten farbror. Det är bara monokeln och hatten som saknas!! :)
Tänk, om en vecka bär det iväg till Småland, Blekinge och Skåne med fina kollegorna. Så lilla vädergud, se nu till att jag får se de där berömda vitsipporna nu! Himmel, så fort denna vår gått och om mindre än en månad drar vi till London. Åh, så jag längtar! 

Kommentarer

Postat av: Lillemor

Publicerad 2013-04-11 09:24:48

Hej Pia!

Vad glad jag kände mig när jag läste i din blogg nu! Vilka fina askar! Och påsen är som en karamell! :)

"Frallan" är inte helt fel den heller. Det var litet kul at du hade skrivit om just detta: att göra om saker. Jag har sett på ett program som jag hade spelat in. De gick på 9:an. Det heter Kristie's Vintages Homes. Där ger hon tips till olika familjer hur de ska fixa till sina möbler så det blir ett mysigt hem och inte bara en uppställningsplats. Det programmet kan jag rekommendera. Tror att det är en serie.

Vad kul att få resa till London! Vi får Londonfrämmande nere på Mon i augusti. :) Det ska bli jättetrevligt!

Kram

Svar: Tack fina!!! Ja, så fort jag fick ögonen på det där "karamelliga" tyget så kastade jag mig över det! Det var allt för vackert för att lämna kvar på RK. Ska försöka hitta det där programmet, tack för tipset! Läste ditt inlägg om ditt möte med Ali. Vilken människa till att lyfta upp dig och "göra" din dag!!!! :D Kram!!!!
Pia

Postat av: Lillemor

Publicerad 2013-04-11 13:18:53

Jaa, han gjorde min dag!
kram

Postat av: Kristina

Publicerad 2013-04-11 23:51:33

Så vackra mina tyger blev när de kom till användning. blir så sugen p sy när jag ser ditt hålligång men nacken vägrar ngt annat än sängläge.
lyckliga du som har flera roliga saker att se framåt på. Skälv är jag cortisondeppig.
Ha en bra dag kram

Svar: <3
Pia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

En 46-årig kvinna. Gift med Anders. Tvillingdöttrar på snart 20 år. Älskar böcker, att dansa, att fotografera, att "pyssla" med allt från scrapbooking till ståltråd.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela