pyssligapia.blogg.se

En blogg fylld av ord och bilder. Om familjen, om jobb och om allt däremellan.

Söndag morgon...

Publicerad 2013-04-07 08:02:06 i Allmänt,

Vaknade tidigt med huvudvärk. Hm, vad händer på andra sidan persiennen? Jo, detta...
Aprilvädret som visar sig från sin sämsta sida! Den där skitdagen som man varje år önskar man kunde slippa. Som täcker asfalten som äntligen hade tinat fram. Same procedure as every year! :( Jag hade gärna sluppit det just idag, eftersom vi ska frakta oss till Ersobda FH. Vi ska ha ett loppisbord där tillsammans med fina vännen Kattis. Fyra kartonger(egentligen är en halvfull) ska med och förhoppningsvis har jag tomma kartonger tillbaka med mig hem igen. Håll tummarna!
Underbare maken hade städat hela lägenheten i fredags, så då tog jag köket igår. Gick igenom skafferiet och varje låda och skåp i hela köket. Plockade ur, rensade bort, torkade ur och sorterade tillbaka i fin ordning. 
Någon kanske funderar över vad som står på hyllan? Det är vår inbyggda mikro! :)
Vill avsluta inlägget med att sända mina tankar till Carinne som befinner sig i Israel sedan i onsdags. Hennes pappa dog förra helgen och hon fick skynda sig hem för att att hinna till begravningen. Hon blir kvar ett tag hos sin mamma och sina bröder <3 

Kommentarer

Postat av: <kristina

Publicerad 2013-04-09 22:57:16

Så tråkigt och svårt för Carinne.

Hoppas dun huvdvärk gett sig och att ni fick sälja en del.kramar

Svar: Jo, det är tufft för henne..Vi fick sålt, men tyvärr gjorde vädret sitt till. Många åkte till Umåker och förmodlige åkte de sedan hem igen.. :( Vi ska göra ett nytt försök på storloppisen på Nolia i maj.. Vi behöver väl lite extra pengar EFTER Londonresan också! Hahaha...
Pia

Postat av: Mia

Publicerad 2013-04-10 12:45:19

Sådana bakslag i vårens ankomst är trista, oftast snabbt övergående som väl är. Hoppas du snart får vår även hos dig. Här har vi ytterst litet snö i sta´n, men det är fortfarande kallt. Idag riktigt kall vind.

Svar: Jo, tack o lov så försvinner det snabbt.. Här är i allafall soligt och fint idag, men jag har bara varit inne och pysslat med olika grejer. Ska precis skriva ett inlägg om det.. :)
Pia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

En 46-årig kvinna. Gift med Anders. Tvillingdöttrar på snart 20 år. Älskar böcker, att dansa, att fotografera, att "pyssla" med allt från scrapbooking till ståltråd.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela