pyssligapia.blogg.se

En blogg fylld av ord och bilder. Om familjen, om jobb och om allt däremellan.

Iakttagelse...

Publicerad 2013-05-26 22:05:32 i Allmänt,

Det pratas rätt mycket här i stan och i tidningarna om att folk skräpar ner överallt. Och ja, det finns massor av lata människor som uppenbarligen inte orkar ta med sitt skräp till en soptunna.
Men.. och ett stort MEN... Om det ser ut så här vid en soptunna...
... hur är det då tänkt att man ska göra med sitt skräp? Det ser ut som om alla försökt få in sitt skräp i soptunnan. Kanske halkade det ut igen eller kanske kom en fågel och drog ut skräpet. Eller så var skräpägarna så himla lata att de bara kastade allt på marken!?
 
Ja, jag vet.. riktigt ordentliga människor hade tagit med sig skräpet och kastat det hemma istället! ;) Men jag undrar om man verkligen ska behöva göra det? 
 
Jag anser att kommunen måste inse att tunnorna måste tömmas oftare alternativt kompletteras, speciellt under somrarna. Detsamma gäller med tunnor för hundbajs och där finns önskemål om fler tunnor. För inte är det speciellt kul att en längre stund behöva gå omkring med en bajspåse i handen. Usch! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

En 46-årig kvinna. Gift med Anders. Tvillingdöttrar på snart 20 år. Älskar böcker, att dansa, att fotografera, att "pyssla" med allt från scrapbooking till ståltråd.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela