pyssligapia.blogg.se

En blogg fylld av ord och bilder. Om familjen, om jobb och om allt däremellan.

Fyndjakten...

Publicerad 2013-01-28 19:57:00 i Loppis,

I helgen har jag pysslat lite. Lagat några klädesplagg och sytt en till förvaringspåse till badrummet. Älskar det där tyget som jag hittade på en loppis en gång. 
Söndagen ägnades loppis och klädbyte. Jag, Carro och Kattis drog först till loppisen på Umåker.
Där hittade jag två böcker, den ena handlar om Hagamannen och verkar väldigt intressant. 
Köpte också ett roligt tyg.. som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, men det ger sig nog med tiden!
Ramlade också över några söta tennornament. Fick fem stycken för en tjuga, men såg på nätet att de säljs för nästan en hundring styck! Ett bra fynd alltså! :)
När jag först såg denna så trodde jag att den skulle föreställa en alien.
Men sen vände jag på den och hittade en söt liten Lucia! 
Jag fyndade också ett gäng bestick, främst gafflar och skedar. De ska jag leka Uri Geller med och böja till så de blir till servettringar och krokar! 
Knivarna tänker jag dock använda som smörknivar! :)
 
Sedan åkte vi vidare till Klädbytardagen på Ålidhemskyrkan. Vi hade med oss lite kläder, ja framför allt Carro hade med sig en hel del, som vi bytte in mot små papperslappar. Varje liten lapp var sedan betalning för ett plagg. Fiffigt system, tycker jag! Carro hittade en hel del fina kläder och själv hittade en rosa halsduk och en huvjacka. Kattis hittade en jacka som kommer att användas när hon går ut med hundarna.
 
Blev bjuden på fika av fina Kattis! Tack så mycket!
Måndag morgon och så här ser en människa ut som fullkomligt hatar lågtryck! Och som, med stark värktablett,  lyckats mota bort migränen. Ser ni mina ögonlock? Det är ju fasiken ett under att jag ens fick upp ögonen idag! A.V.S.K.Y.R sådant här skitväder!

Kommentarer

Postat av: Kristina

Publicerad 2013-01-29 22:37:51

Först såg jag bara mössan och tänkte att du hade en ansiktsmask på dig, sen när jag skrollade såg jag ju resten.
Oj vad du fyndade. Och så otrolgit kreativ du blivit. Kul. Jag orkar ingenting vilket är trist. Tur du sa att det är en måndag det är kreativ kväll det såg jag aldrig o det ställer till det för mig.
Ha en skön ledig dag kram

Svar: Hm, eller läste jag fel.. Nä, jag tror att det var måndag eftersom jag blev lite paff då jag väntat mig en torsdag(du hade hintat om det tidigare)... Hoppas verkligen att vi båda kan den dagen.. Kram!
Pia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pia

En 46-årig kvinna. Gift med Anders. Tvillingdöttrar på snart 20 år. Älskar böcker, att dansa, att fotografera, att "pyssla" med allt från scrapbooking till ståltråd.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela